TOON'S ETEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toon's eten. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:35 Heerlijk gegeten! Warm en snel bezorgd
9 sep 2022 om 22:52 Weer heerlijk gegeten top kwaliteit
5 aug 2022 om 15:15 Patat heerlijk korkant gebakken, de kroketten vielen goed in de smaak! Fijnste caf van hengelo! Van te voren besteld en opgewenste tijd geleverd alles goed warm en altijd vriendelijke bezorging!
1 jul 2022 om 20:31 Snel bezorgd en wederom heerlijk gegeten
17 jun 2022 om 22:24 Weer van genoten
15 jun 2022 om 21:38 Ik ben altijd heel tevreden, heerlijk eten, alleen één puntje , ik ben gek op jullie broodje warm vlees, maar nu is het al de tweede keer dat de honing mosterd dressing erop vergeten is, en dat vind ik jammer, maakte het nog lekkerder van!
13 mei 2022 om 19:53 Wel iets lang moeten wachten maar was zeker de moeite waard
23 apr 2022 om 20:52 Snelle bezorging, maar al het eten was echt erg zout. Gewoon niet lekker meer.
25 mrt 2022 om 20:23 Heerlijke patat!
5 mrt 2022 om 20:34 Was heerlijk! Vooral het broodje warm vlees, echt genoten!
23 jan 2022 om 11:43 Heerlijke friet en verschillende kroketten gegeten, ambachtelijk lekker. Champignon saus was verassend lekker bij de friet.
19 dec 2021 om 21:20 Precies op het gevraagde tijdstip bezorgd! En ook nog eens echt goed eten. Als je hier hebt besteld ga je nooit meer naar een andere cafetaria.