TOON'S ETEN

TOON'S ETEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toon's eten. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2022 om 22:24 Weer van genoten
15 jun 2022 om 21:38 Ik ben altijd heel tevreden, heerlijk eten, alleen één puntje , ik ben gek op jullie broodje warm vlees, maar nu is het al de tweede keer dat de honing mosterd dressing erop vergeten is, en dat vind ik jammer, maakte het nog lekkerder van!
13 mei 2022 om 19:53 Wel iets lang moeten wachten maar was zeker de moeite waard
23 apr 2022 om 20:52 Snelle bezorging, maar al het eten was echt erg zout. Gewoon niet lekker meer.
25 mrt 2022 om 20:23 Heerlijke patat!
5 mrt 2022 om 20:34 Was heerlijk! Vooral het broodje warm vlees, echt genoten!
23 jan 2022 om 11:43 Heerlijke friet en verschillende kroketten gegeten, ambachtelijk lekker. Champignon saus was verassend lekker bij de friet.
19 dec 2021 om 21:20 Precies op het gevraagde tijdstip bezorgd! En ook nog eens echt goed eten. Als je hier hebt besteld ga je nooit meer naar een andere cafetaria.
11 dec 2021 om 20:08 Heerlijk gegeten was weer top
11 dec 2021 om 20:05 Erg lekker.
5 dec 2021 om 22:38 Dit is wel het slechtste eten die we ooit kregen! Schnitzels zijn droog, frites was zoutig en niet gelijk gebakken, champignonsaus was geen saus (te dik) en smaakten niet, we hebben een paar kleine stukken stoofvlees gevonden! Geen Herhaling.
21 nov 2021 om 21:08 Het was heerlijk! Alleen één puntje, als je bijv bij een kroket een broodje erbij besteld, vind ik dat wel duur voor één droog broodje